Followers

Friday, November 13, 2009

memory kmj

lame nyer xmengarut2 dlm blog aku ni...erm...mklum la bz...tp xde la bz sgt cuma da penat wat segala keje so mood pun xde..tu yg nk update blog pun xde mood...ditambah2 la lg dgn tenet yg sengal2 aym ni..tmbh mnyedihkan lg laptop ku rosak di kala2 nk final exam ni..tnsion tul aku...nk stdy nk jwb exam pun xde mood..xdpt nk focus jek stdy pk laptop aku ni...paper OSH la yg mnjd mgsa nyer...dgn nota dlm laptop..uuuuu..sedey tul...saje jek laptop ni meragam tyme da ujung2 sem ni...da la tgh kering..nk xnk terpkse la mntk my dad suh bank in duit..cian abah xpsal2 duit die kuar rm300 tuk aku btulkan laptop..da name bapa ade duit ker xde duit da ank mntk kene la bg kan...thanx abah..sory byk menyusahkan abah...

dlm aku kalut2 xde laptop ni ade la sum1 yg baek hati meng"offer" kan diri nk bg aku pnjm laptop die...thanx la byk...kalo die xde mmg xjwb la aku paper OSH tu....skrg ni aku da bley bgga la dgn laptop aku ni coz da laju...hahaha....coz dulu kene kutuk jek lembap...hihi

pas jwb paper environmnt pg td..tggl la 1 paper g tuk electif...rumate2 aku sume da abes paper..tnsion jek tgk dieorg da leh ber"enjoy2"an...tp xpe la..semngt harus dikuatkan n usaha perlu digandakan..haaha

ari ni merupakan ari yg kesekian kali nyer aku mnjd burung antu or kelawar or pape la bintg yg spesies dgn bintg2 diats..hahaha..sejak buat plant design yg wat dak2 clas aku bersengkang mata xtdo..sejak tu la aku pun trus terusan da jd cm habit tdo pas subuh jek....kalo der paper pg br jek la aku pkse diri aku ni tdo awal...alhamdullillah xde effect tyme aku jwb exam..cuma aku get ready jek la dgn air takut2 ngantuk or pening..buat pertama kali spnjg amek final exam aku bwk air g exam...hahaha...hope lec2 ku bermurah ati tuk bg aku mark tyme tanda paper aku...amin...

di pg yg sunyi2 ni pas tgk nur kasih ep 24 n spontan ep 23 aku bukak la friendster yg jrg dijenguk tu coz da xmusim fs kot skrg....org pndg facebook jek skrg..btul x??...hahaha...
bukak2 dpt 1 comment dr misz nabilah...bukan nabilah 4bkb tau or name glamer nyer "NAB" (aku yg bg name ni n aku jek pggil dgn name ni..hahha)...tp rumate aku tyme mtrix...tyme nk reply comment die tu bukak la page die n nmpk la 1 pic ni....hahaha...pic aku tyme kat matrix amek tyme kakom 2005...kami mnjd urusetia yg xsetia...hahaha...

belek punyer belek pic ni..mak aii tembam nyer aku....lawak jek tgk...skrg xtau la..korg yg tgk la same or da slim pp aku ni...hihi..aku tgk cm da slim ckit jek..huahuahua..:p

5 comments:

M@T@ said...

wahhh...
dulu pipi kamu macam doraemon la...
hehehe... sekarang dah camne lak??
sizuka ek...??

H@NIB said...

wah dasyatnyer xtido mlm...
nak jadi kelawar jadian la ek..
pipi ko dulu cam pipi nur aminah la???
sapa yg sum1 tu?? adam ump ke aidil ump??

- I.j.a.T - said...

salam...
waa..akhirnya ko timbul gak...hahaha..lame seyh x jmpa ko..klu jumpa pun sbb de rezki terjumpa..ahhaah...next sem aku da LI da..lg r xnmpak muka ko nnti..huhu..btw..all the best on your next paper k..!! =)

ashe ct said...

thanx..ko LI kat ne???jgn kate company mak cik ko.hihi

- I.j.a.T - said...

xde r..bukan company mkcik aku...klu dpt kt company mkcik aku pe salahnyer..?heheh..tp skunk aku klu bleyh nk dpt luar dari phng..klu dpt kt phg nak wat cmne..trime jek ler..huhu..=)