Followers

Saturday, January 2, 2010

engagement....

haha....pas citer psal kawen...nak citer psal member2 yg da tunang plak.....

ni member matrix aku...terikat jugak akhir nyer die ni...thun depan kawen plak da..cepat btul masa berlalu...tunang die ni same besday dgn aku..so akn ku igt smpi bila2 die ni..wakakaka.....semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin...jgn lupe jemput yer saiyid nk kawen t..hihi...

ni plak member f1-f3...die ni perangai tyme sek dulu ala2 tomboy..ganaz jek tp die la yg tunang dulu..haha..da solek2 cmni jd ayu pulak..hilang keganasan die...haha....




uuuuu...tgk 3 pic yg latest ni paling aku terharu...mereka berdua ni la kwan rapat aku dr kecik g...skrg dua2 da berpunyer..yg sorg tunang pd 15 nov 2009..aku xdpt dtg coz tgh final exam tyme tu..2thun g kawen la die...yg sorg g plak tu tunang pd 12 dec 2009 ritu..tyme ni aku dtg...tyme ni la br aku rskan betapa berharga nyer seorg kawan..sdey gak la tyme tgk die tunang..rs cm kami akn berpisah jek pas die kawin thun depan...mereka berdua ni merangkap jiran sebelah umah n depan umah aku...abes la pas ni mak aku tergugat tgk member2 baek aku da bertunang...ntah2 mak nk aku tunang cepat gak...wakaka...tp apakah akan terjd???erm....lame lg kot...sabo la yerk mak...giliran ku akn smpi jugak 1 ari nnt..insyaallah..
haha...poyo jek la lbey...:p

2 comments:

Cikgu Nurul Saiyidah said...

wah...hehe my pic teratas...eceh
glemer la aku kt blog ko leha..heheh
aku kawen bln 5 ni..ko wajib dtg tau!! hehe...xde alasan my entry ko kt bawah tu..hehe

ashe ct said...

hahaha...insyaallah aku g...pos la kat jemputan...nk tgk peta umah ko..haaha