Followers

Wednesday, March 11, 2009

thanx u.....=)


waaa...lame sungguh jari aku xmenaip tuk blog ni.. bz ckit la kebelakangan ni mengalahkan PM..tp aku pun xtau ape yg aku bzkan...cuma rs cm xckup ms jek nk wat sume bnda...hahaha...

tggl 4 mac ritu genapla umo aku 22thun...walaupun da 22 thun tp pengalamn hidup aku br jek ckit..bak kate org br nk kenal2 alam kehidupan yg sebenar..hihihi..walaupun aku xcelebrate tp aku bersyukur n epy tersgt2 coz ramai giler member2 aku wish....smpi xckup tgn nk reply ucapan dieorg...dgn skype nyer hp nyer...bertalu2 bunyi msg masuk...."incoming msg"..hihihi..ni bunyi hp aku..hahahaha

nway..aku ucapkan terima kasih byk2...igt jugak korg kat aku...n aku mntk maaf laa andai tyme besday korg sume aku xwish..mayb lupe...hihi..bese la aku ni cepat pelupa..da byk kali sgt minum air semut..hihihi


to my dear ayu n dot..dot..dot..(cm ayt encik saiful gitu...=D)..hahaha
thanx 4 da present..setelah 3 thun menunggu..thun ni bertmbh2 rezki aku nk dpt adiah teddy bear..hahaha....akhir nyer tercapai jugak hasrat aku nk adiah teddy bear...wakakakaka....now i already have my own teddy bear..hihihi

semoga aku dipanjangkan umo n tabah dgn dugaan hidup ni serta dimurahkan rezki dunia & akhirat..
.

2 comments:

MASITA MD SHAH said...

nak jugak!!
hepi belated bufday leha...
sje wish lmbt..
nk jdik org last..
bak kata prof..huhu

- I.j.a.T - said...

waaa...byk ke dapat hadiah..?wa besar kecik ek teddy bear ko dapat..huhuhh..welcome..hihihi..eh..air semut tu air fevret ko ke..?hahah..banyak bebenor ko da minum..wawawawa...sori....=)