Followers

Friday, April 24, 2009

sendiri cari pasal....

salam...

jam 2.30 bertempat di vdp 3...aku telah berjuang tuk menjawab paper molecular cell biology...ni paper ke 3 aku tuk sem ni...tggal lg 2 paper tuk next week....amat mengecewa coz aku xdpt perform dgn excellent nyer tuk paper ni...salah siapa????

erm...salah diri sndiri coz stdy last minute....wat keje bukan2 sape suh..kan sndiri yg terima padah...pas abes paper pci tu blik2 trus tdo pastu bgun men tenet coz da berhari2 xdpt men tenet..mklum la tenet kat ump ni bak kura2 patah kaki (cm penah ku jmpe ayt ini...)..=P...bila da dpt ape g..segala mcm web aku bukak smpai lupe diri ni dlm mggu exam...

pas mgrib br la aku stat stdy n kul 11.30 da belayar..maklum la subject menghafal..paham2 jek laa..
pg tu br stat menghafal..ade ms 7 jam jek tuk aku hafal sume yg ade dlm nota tu...mampu kah aku??

erm..lihat jek la effect nyer...aku lupe ape yg aku hafal tyme nk jwb tu...alangkah betapa kecewa nyer aku tyme tu..da la sem ni tmpt duk exam aku asik kene yg pling depan sekali jek..buhsan tul...

tyme nk masuk dewan tu rilex g..gelak2 n gurau2..tyme da masuk dewan aku mula cuak coz ilmu xckup kat dada n kepala ni...dlm hati tawakal jek laa...tetibe terdgr suara org marah2..."saya xsuruh wat pape kan???"....huh tension tul...da la nk exam kene marah plak..pnas gak ati ni...normal la duk jek tmpt duk trus tulis nama kat answer sheet...xpenah plak kene tegur dgn pengawas exam.da 6 sem da wat cmtu..rilex jek...tp ni tettbe pengawas tu naik angin satu badan..xphm tul aku..tgh dtg bulan per...gaye cm staf or lec baru jek...

bila ati da panas...hilang sume focus aku nk jwb exam...tnsion jek..tp byk tul dugaan la nk jwb paper ni...dgn pen favourate aku nyer y tetibe xberfungsi...adus!!!..cobaannnn!!!!
hope lec ku bermurah ati nk bg mark kat sume jwpn yg aku conteng dlm kertas jwpn tu..hihihi..

pengajaran nyer jgn stdy last minutes...hihihi...smgt2 tuk stdy next paper chemical rxtn n engineering & society..hihihi...

gud luck tuk sume kwan2 ku yg blum abes exam g...

usaha + doa + tawakkal = kejayaan...insyaallah..=D
mudahan2 dipermudah segala urusan...

5 comments:

miss yee said...

memang tersangat tensen ngn
pengawas tu...garang sgt...

ashe ct said...

aku yg duk depan sekali lg tension..da la asik ke
hulu hilir..pening aku..hahahaha

Mr Gee said...

to pengawas tu cute..ngehngeh.. dia marah jd lg cute.. aha!

doraemon said...
This comment has been removed by the author.
- I.j.a.T - said...

salam..boss..sabor jek la...seme nie x len dan x bukan coo..baa..annn...saja...huhu..maybe ada hikmah disebaliknya...huhu..pape pn wishing you all the best for the next papers..huhu =)