Followers

Monday, July 13, 2009

selagi ade mereka...

slm...
saat aku menaip ni aku tersgt la rindu kat org2 yg aku syg...
mak abh and my sibling serta ank2 buah aku yg comey2 tu..
plg rindu kat mak n abh...rindu+sdey coz terpkse tggl kan mereka...
kini mak n abh n adik laki aku jek yg tggl kat umah..mst dieorg sunyi jek...
kalo dulu ade adik pmpuan aku skrg adik pmpuan aku da masuk kolej...tggl la mereka..
sbb tu kot aku selalu terigt kat umah skrg ni...terpk kan mak aku yg xde kwn da..=(
jumaat lepas lak abg aku yg kat srawak blik...xdpt jmpe gak die..sok die da blik srawak semula...raye la jwb nyer kami berjumpe kembali...


pas mgrb td plak cal la my sis...along...tup tup ank buah aku yg jwb..waa da pndai jwb phone da skrg dak kecik ni...ckp pun da mcm org tua jek..lawak2...hihi..kalo dulu tyme aku nk ckp ngan die siap ibu die duk sbelah aja nk ckp per..skrg aku xtnye lg da berjela2 jwb...ntah ape la yg die bebel agak nyer..aku lyn kan jek laa..hihihi...yg si adik plak br pndai nk belaja duduk...sepesen jek dgn si abg tyme kecik2 dulu..pas menyelo trus duduk..merangkak xde...hahahaha

ish tetibe tekak ni plak terasa nk mkn durian...hihihi
ptg td tyme nk g jog ternmpk la sebiji durian d bwh tgga blok...adus sedap nyer bau die....
rindu nk mkn durian ngan rambutan byk2 lg....hohoho..
xserik2 g pas dilanda demam tyme 1st day blk ump..hihihi...
aku igt kene H1N1 rupe nyer doc kate terlebih mkn durian...wakakaka...
mmg tyme cuti ritu aku balon btul2 durian kat umah aku tu..kihkihkih
smpi mak aku pun terkejut coz dulu aku xsuka durian..skrg jd antu durian lak..hihihi

4 comments:

N a d said...

cet...tajuk bukn mayen lagik...
last2...byk cite pasal durian je...hahha
byk mende nk tnye nih...plg penting adelah...waa...dah joging ke skrg?hehhe
weh2..mnyelo tuh merangkak ke?heee~~

- I.j.a.T - said...

salam...lehaaaa..lamenyer x dgr citer ko...huhu..pe kabo..?emm..perghh..makan durian x ajak org..teringin aku nak makan durian segamat..sedap weh..huhuhu =)

H@N!B said...

huh... time cuti jd antu novel
skrang jd antu durian lak ek
jgn smpai mabuk duriah dah la
nnt bau durian pon muntah
kg mambang pon musin durian gak ni..
leh la g melawat trus
hoho

doraemon said...

hahaha...menyelo tu meniarap pastu die da stat nk gerak ke depan..haha